tisdag 29 januari 2013

Ti Sento vår/sommar 2013

Idag har vi haft besök i butiken av fina Sara från Ti Sento. Hon hade med sig vår/sommar 2013 och gudars va mycket snyggt det fanns! Jag ville ha allt!! Blev iaf ett armband, örhängen & ring rikare.

Vår/Sommar 2013 inspireras av de goda livet, den fantastiska omgivningen i medelhavet och den fashionabla staden Portofino. Smyckena är unika och överraskande, något du aldrig sett förut. Smyckenas färger inspireras från de ljusa somriga husen och den färglada livsstilen i Portofino. Alla smycken är i äkta silver med vitgulds rodierat. Därav den otroliga glansen. Flera av smyckena i kollektionen är även förgyllda med vackra detaljer i rosé & guldplätering.  Den här kollektionen innehåller en kompination av lyx, stil & mode. Årets modell är toppmodellen Michelle Buswell som bla. är känd för sin framgång hos Victoria Secret, Chanel & Jean Paul Gaultier. 

Smyckena kommer till butiken i april och jag kommer räkna ned dagarna tills dess..

3 kommentarer:

  1. Åh jisses va mycket snyygggt!! Vill ha allt! Vad har du beställt Carolin? Tycker du har så oerhört bra stil och modekänsla! :) Ha en bra dag!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Va kul att du gillar smyckena Marielle!:) Jag har beställt jätte snygga örhängen, armband och ring i solens färger. Jätte läcker orange som kommer bli sikt snyggt till sommaren när man är brun! Självklart uppdaterar vi direkt smyckena kommer in! Trevlig helg! // Caroline

      Radera
  2. Åh va mycket vackert! Längta tills de kommer till butiken!!

    SvaraRadera